1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij voor jou betekenen

 • Website Design U wilt een website? MultiPresent is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling.
 • E-Commerce Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde re-design toe? Start vandaag nog met magento!
 • Powerpoint Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Waarom 5 redenen om te kiezen voor ons!

 1. Goede communicatie
  Je staat altijd direct in contact met de ontwerpers en ontwikkelaars die werken aan uw project gedurende het hele proces.
 2. Goed advies
  Onze medewerkers zijn gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars en staan altijd klaar om u raad te geven.
 3. Duidelijk en transparant
  Wij geven een prijs voor het project en geen verborgen extra's of onzichtbare kosten.
 4. Wij zijn zoekmachine vriendelijk
  We bouwen al onze sites met behulp van Web Standards en goed vindbaar via Google.
 5. Alleen het resultaat telt
  Wij zorgen ervoor dat uw site aan zijn doel beantwoordt, het verkopen van uw producten of het binnenhalen van nieuwe leads.

Presentaties & Webdesign

Multi Present is een erkend webdesign en webdevelopmentbureau in Limburg en is actief in binnen- en buitenland.

Van webdesign tot Powerpoint, van presentatie tot drukwerk.
MULTIPRESENT, is een samenwerkings verband tussen Neetlanghelle.nl en InterCMS.nl. Wij maken full service bedrijfspresentaties. Naast PowerPoint en multimedia presentaties, leveren wij Digitale boeken, Webdesign op Maat, Webhosting, Domeinnaam registratie, Logo’s en Digitale advertentie’s.

Wij streven naar een perfecte oplevering van onze diensten. Zo heeft u één contactpersoon voor al uw website-gerelateerde zaken.

Alle presentaties en websites die wij voor u maken zijn maatwerk. Zowel ontwerp als functionaliteit kunnen dus geheel op uw wensen worden afgestemd. Het is dan ook van belang dat uw website onder de voor uw bedrijf belangrijkste trefwoorden goed vindbaar is in de zoekmachines. Wij bouwen uw website volgens de webstandaarden en richtlijnen van de huidige markt. Het toepassen van deze standaarden is de beste garantie voor een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website die optimaal gevonden wordt door de zoekmachines. Omdat deze standaarden zo breed gedragen worden door browsermakers en websitebouwers is er ook veel kennis over hoe men websites toegankelijk maakt met deze standaarden.

Onze Blog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie en andere webonderwerpen. Op deze manier houden we U op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Multi Present is een full-service internet en reclamebureau dat professionele en gebruiksvriendelijke websites ontwikkelt die goed worden gevonden door Google

Re – Design:

U heeft een website maar deze voldoet niet meer aan uw huidige eisen. Wij doorlopen dan met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom: Uw website wordt naar wens geoptimaliseerd en in een nieuw jasje gehesen.

Ons Tarief:

Natuurlijk wilt u graag weten wat het zal gaan kosten, als u een website laat bouwen of aanpassen. Hiervoor hebben wij geen standaard prijs, omdat de kosten afhankelijk zijn van uw wensen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij doen u dan zo spoedig mogelijk de offerte op maat toekomen.

Facebook Like Button

Populaire Artikelen wat wordt het meest bekeken

Magento webshop

Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde redesign toe? Start vandaag nog met magento...

Read more ...

Logo design

Logo design Een leuke naam alleen is niet het enige van belang, hoe u deze naam en uw zelf presenteert dat is minstens net zo belangrijk. Speciaal hiervoor creëert Multi Present tegen zeer lage prijze...

Read more ...

Powerpoint

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten. Wij hebben de expertis...

Read more ...

Website design

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Websites

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Who's Online

We hebben 4 gasten en geen leden online