1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij voor jou betekenen

 • Website Design U wilt een website? MultiPresent is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling.
 • E-Commerce Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde re-design toe? Start vandaag nog met magento!
 • Powerpoint Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Waarom 5 redenen om te kiezen voor ons!

 1. Goede communicatie
  Je staat altijd direct in contact met de ontwerpers en ontwikkelaars die werken aan uw project gedurende het hele proces.
 2. Goed advies
  Onze medewerkers zijn gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars en staan altijd klaar om u raad te geven.
 3. Duidelijk en transparant
  Wij geven een prijs voor het project en geen verborgen extra's of onzichtbare kosten.
 4. Wij zijn zoekmachine vriendelijk
  We bouwen al onze sites met behulp van Web Standards en goed vindbaar via Google.
 5. Alleen het resultaat telt
  Wij zorgen ervoor dat uw site aan zijn doel beantwoordt, het verkopen van uw producten of het binnenhalen van nieuwe leads.

Powerpoint

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Wij hebben de expertise, talent en ervaring te conceptualiseren en te coördineren alle op maat gemaakte PowerPoint presentaties en zorgen ervoor dat u aan uw strategische doelstellingen kunt voldoen en laat uw publiek “versteld staan”.

Impact is de sleutel voor een goede presentatie.

Wij bieden de expertise van professionele ontwerpers om echt uw PowerPoint presentatie te laten glanzen. Wij garanderen dat wij uw project opleveren binnen het budget, op tijd en vooral, dat U uiterst tevreden bent met het eindproduct.

Ons concept is eenvoudig en uniek … bieden alleen de beste. Ons premium pakket omvat de creatie, ontwikkeling en productie van professionele PowerPoint presentaties. Er is geen limiet op de hoeveelheid foto’s in een presentatie die is gemaakt door Multi Present.

Elke dia wordt individueel gemaakt, ÉÉN VOOR ÉÉN, om de belangrijke boodschap over te brengen naar uw publiek.
Wij gebruiken geen templates. Dat betekent dat we 100% van onze tijd en ontwerp vaardigheden wijden aan elke slide.

DESIGN ERVARING

We hebben de ervaring in o.a. logo’s, huisstijlen, website design, animaties (flash movies), CD rom, online jaarverslag, boekdesign, folders, bestickering en ander drukwerk.
Met creativiteit als sleutelwoord en PowerPoint als basis ontwerpen wij dynamische PowerPoint-presentaties met een hoge herinneringswaarde, naadloos aansluitend bij uw identiteit.

Haal meer rendement uit PowerPoint!

Afhankelijk van uw behoefte, kunnen wij u van dienst zijn om uw PowerPoint presentatie te optimaliseren. Of het nu om finetuning of ontwerp gaat, wij streven naar kwaliteit. Daarom krijgt elke opdracht bij ons dezelfde goede zorg en aandacht. Uw publiek tevreden, u tevreden, wij tevreden. Dat is onze missie.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Daar de meeste PowerPoint presentaties voor bedrijven worden gemaakt, kunnen wij ivm gevoelige bedrijfs- informatie, hier geen voorbeelden van laten zien.

Facebook Like Button

Populaire Artikelen wat wordt het meest bekeken

Magento webshop

Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde redesign toe? Start vandaag nog met magento...

Read more ...

Logo design

Logo design Een leuke naam alleen is niet het enige van belang, hoe u deze naam en uw zelf presenteert dat is minstens net zo belangrijk. Speciaal hiervoor creëert Multi Present tegen zeer lage prijze...

Read more ...

Powerpoint

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten. Wij hebben de expertis...

Read more ...

Website design

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Websites

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Who's Online

We hebben 8 gasten en geen leden online