1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij voor jou betekenen

 • Website Design U wilt een website? MultiPresent is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling.
 • E-Commerce Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde re-design toe? Start vandaag nog met magento!
 • Powerpoint Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Waarom 5 redenen om te kiezen voor ons!

 1. Goede communicatie
  Je staat altijd direct in contact met de ontwerpers en ontwikkelaars die werken aan uw project gedurende het hele proces.
 2. Goed advies
  Onze medewerkers zijn gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars en staan altijd klaar om u raad te geven.
 3. Duidelijk en transparant
  Wij geven een prijs voor het project en geen verborgen extra's of onzichtbare kosten.
 4. Wij zijn zoekmachine vriendelijk
  We bouwen al onze sites met behulp van Web Standards en goed vindbaar via Google.
 5. Alleen het resultaat telt
  Wij zorgen ervoor dat uw site aan zijn doel beantwoordt, het verkopen van uw producten of het binnenhalen van nieuwe leads.

Garage Urmond

Image 3

G

arage Urmond is een allround garagebedrijf aangesloten bij de BOVAG.

Ook zijn we lid van NAP (nationale autopas) en RDW erkend. Garage Urmond is al meer dan 15 jaar het adres in Urmond en omgeving voor al uw werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor de APK, de meest uiteenlopende onderhoud- en reparatiebeurten, grote en kleine beurt, uitlezen, uitlaten en schokdempers.

Met onze 15 jaar aan ervaring in de autobranche kunnen we uitstekend inspelen op de wensen en eisen van onze klanten. Met onze combinatie van een snelle en betrouwbare service, bieden we u de garantie en kwaliteit die u van ons verwacht. Tevens ontvangt u van ons een eerlijke advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. De leenauto staat voor u tot beschikking.

Naast onze vakkundige en flexibele wijze van werken staat betrokkenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! Op deze site kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf en hoe u met ons in contact kunt komen.
Zoekt u Kwaliteitsgarantie, kies dan voor Garage Urmond!!

Facebook Like Button

Populaire Artikelen wat wordt het meest bekeken

Magento webshop

Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde redesign toe? Start vandaag nog met magento...

Read more ...

Logo design

Logo design Een leuke naam alleen is niet het enige van belang, hoe u deze naam en uw zelf presenteert dat is minstens net zo belangrijk. Speciaal hiervoor creëert Multi Present tegen zeer lage prijze...

Read more ...

Powerpoint

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten. Wij hebben de expertis...

Read more ...

Website design

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Websites

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Who's Online

We hebben 6 gasten en geen leden online