1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij voor jou betekenen

 • Website Design U wilt een website? MultiPresent is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling.
 • E-Commerce Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde re-design toe? Start vandaag nog met magento!
 • Powerpoint Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Waarom 5 redenen om te kiezen voor ons!

 1. Goede communicatie
  Je staat altijd direct in contact met de ontwerpers en ontwikkelaars die werken aan uw project gedurende het hele proces.
 2. Goed advies
  Onze medewerkers zijn gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars en staan altijd klaar om u raad te geven.
 3. Duidelijk en transparant
  Wij geven een prijs voor het project en geen verborgen extra's of onzichtbare kosten.
 4. Wij zijn zoekmachine vriendelijk
  We bouwen al onze sites met behulp van Web Standards en goed vindbaar via Google.
 5. Alleen het resultaat telt
  Wij zorgen ervoor dat uw site aan zijn doel beantwoordt, het verkopen van uw producten of het binnenhalen van nieuwe leads.

Optimal Care

Image 2

B

ent u op zoek naar professionele zorg op maat? Bepaalt u liefst zelf door wie, wanneer en hoe de benodigde zorg wordt geleverd? Bij Optimal Care regelen wij de thuiszorg zo optimaal mogelijk. Daarbij kijken wij naar de mens, verbonden met zijn of haar omgeving. De eigen, vertrouwde en veilige, leefomgeving speelt immers een belangrijke rol in de geestelijke, lichamelijke en sociale omstandigheid van de zorgvrager.

In dat kader bieden wij als gespecialiseerde particuliere thuiszorgorganisatie continuïteit en op maat afgestemde zorg. Dit kan zijn van enkele uren per dag tot een dag- en nachtzorg. Onze ervaren verpleegkundigen, ziekenverzorgers en huishoudelijke assistentes zijn bekwaam en bieden vasten contacten en handelen snel. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel!

Persoonsgebonden budget(PGB). Als u zorg nodig heeft, dan kunt u die zorg vaak inkopen door een persoonsgebonden budget (PGB) aan te vragen. Deze aanvraag loopt via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in uw regio. Optimal Care helpt u bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB), adviseert u en indien u het wenst, begeleiden wij u bij het nemen van de juiste stappen. Wel zo prettig. U bepaalt zelf welke zorg u nodig heeft, wanneer, hoe en van wie. Wij nemen graag die gewenste zorg op ons!

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De WMO is voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld door ouderdom, chronische ziekte, handicap of psychische problemen. Gemeenten zijn verplicht hun inwoners te ondersteunen bij deze beperkingen. Optimal Care kan voor u de aanvraag bij uw eigen gemeente regelen. De gemeente beoordeelt die aanvraag of laat dit doen door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Facebook Like Button

Populaire Artikelen wat wordt het meest bekeken

Magento webshop

Wilt u uw producten ook online gaan verkopen? Of wilt u uw huidige webshop naar het volgende niveau brengen? Is uw site aan een lang uitgestelde redesign toe? Start vandaag nog met magento...

Read more ...

Logo design

Logo design Een leuke naam alleen is niet het enige van belang, hoe u deze naam en uw zelf presenteert dat is minstens net zo belangrijk. Speciaal hiervoor creëert Multi Present tegen zeer lage prijze...

Read more ...

Powerpoint

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten. Wij hebben de expertis...

Read more ...

Website design

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Websites

U wilt een website? Multi Present is een webdesign bureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professione...

Read more ...

Who's Online

We hebben 10 gasten en geen leden online