1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Spandoeken Mesh

Spandoeken bedrukken bij Multipresent. Mesh spandoeken kunnen worden geleverd in iedere gewenste maat. U betaalt per vierkante meter (of deel daarvan). Standaard is er per 30 cm is er een oog aangebracht om het doek te spannen. Onze spandoeken worden geprint op 0,34mm Mesh doek, mat finishing en in een hoge resolutie van 720 dpi. Mesh heeft als kenmerk dat het luchtdoorlatend is. Alle spandoeken worden omgezoomd voor extra stevigheid en een mooi afgewerkt resultaat. Voor Mesh Spandoeken hanteren wij een levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Bij de Multipresent kunt u een aantal standaard maten online bestellen. Staat uw formaat er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen elke maat leveren tegen zeer scherpe tarieven.

Wilt u meerdere producten afnemen en bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen tov andere aanbieders? Stuur ons een e-mail met het product en volume naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar het contactformulier.