1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Over Multi Present

1. We werken met een vaste prijs

Multi Present berekent de investering voor het design project. En dat is het dan. Die prijs wijzigt niet meer zolang de inhoud van het project niet wijzigt. Natuurlijk kunt u tijdens het lopende project extra dingen toevoegen, waarvoor dan een meerprijs zal worden berekend.

2. We houden grip op het proces

Iedere week ontvangt u een email met een balance sheet. Hierin wordt omschreven wat er gedaan is de afgelopen week aan het project en wat er de komende week wordt gedaan. Op die manier houdt u overzicht en krijgt u naast de meetings een gedetailleerd beeld van het project.

De balance sheet vertelt u iedere week hoe het project ervoor staat. U vindt hierop de staat van de planning, afgesproken meerwerk, de afgesproken prijs van het project, alle facturen en verdere opmerkingen en afspraken op het gebied van project management.

3. Wij ontwerpen voor mensen

Multi Present ontwerpt voor mensen. Ons doel is altijd om zinvolle producten neer te zetten, die een verbetering betekenen voor de gebruiker qua ervaring, interactie of ergonomie.

4. We ontwerpen internationaal

Multi Present is internationaal als ontwerpteam en werken voor internationaal georiënteerde bedrijven. We zijn gewend om met teams van multinationals samen te werken, met verschillende disciplines, in verschillende talen. We spreken goed Engels en Duits.

5. We hebben ook elektronica in huis

Elektronica en product design zijn verschillende werelden en daarom is het juist zo goed dat ze bij ons onder een dak verenigd zijn, zodat direct in de concept fase de beste oplossingen ontwikkeld kunnen worden voor het product.

6. Onze bijdrage aan duurzaamheid

Duurzaamheid is complex, vooral als het product complex is. Maar er kan wel degelijk heel veel, zowel op strategisch gebied, als met materialen en energie beheer. Multi Present gebruikt daarvoor een speciale tool die ontwerpen checkt op meer dan 50 punten. En we dagen u graag uit om samen te komen tot de meest duurzame oplossing voor uw product.