1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerpoint presentaties

Gedreven door een team van gepassioneerde PowerPoint ontwerpers, biedt Multi Present uitgebreide PPT ontwerpen en oplossingen, die een blijvende indruk achterlaten.

Wij hebben de expertise, talent en ervaring te conceptualiseren en te coördineren alle op maat gemaakte PowerPoint presentaties en zorgen ervoor dat u aan uw strategische doelstellingen kunt voldoen en laat uw publiek “versteld staan”.

" Impact is de sleutel voor een goede presentatie "

Wij bieden de expertise van professionele ontwerpers om echt uw PowerPoint presentatie te laten glanzen. Wij garanderen dat wij uw project opleveren binnen het budget, op tijd en vooral, dat U uiterst tevreden bent met het eindproduct.

Ons concept is eenvoudig en uniek … bieden alleen de beste. Ons premium pakket omvat de creatie, ontwikkeling en productie van professionele PowerPoint presentaties. Er is geen limiet op de hoeveelheid foto’s in een presentatie die is gemaakt door Multi Present.

Elke dia wordt individueel gemaakt, ÉÉN VOOR ÉÉN, om de belangrijke boodschap over te brengen naar uw publiek.
Wij gebruiken geen templates. Dat betekent dat we 100% van onze tijd en ontwerp vaardigheden wijden aan elke slide.

DESIGN ERVARING

We hebben de ervaring in o.a. logo’s, huisstijlen, website design, animaties (flash movies), CD rom, online jaarverslag, boekdesign, folders, bestickering en ander drukwerk.
Met creativiteit als sleutelwoord en PowerPoint als basis ontwerpen wij dynamische PowerPoint-presentaties met een hoge herinneringswaarde, naadloos aansluitend bij uw identiteit.

Haal meer rendement uit PowerPoint!

Afhankelijk van uw behoefte, kunnen wij u van dienst zijn om uw PowerPoint presentatie te optimaliseren. Of het nu om finetuning of ontwerp gaat, wij streven naar kwaliteit. Daarom krijgt elke opdracht bij ons dezelfde goede zorg en aandacht. Uw publiek tevreden, u tevreden, wij tevreden. Dat is onze missie.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Daar de meeste PowerPoint presentaties voor bedrijven worden gemaakt, kunnen wij ivm gevoelige bedrijfs- informatie, hier geen voorbeelden van laten zien.